Boottocht over de IJssel in Zutphen

Boottocht over de IJssel in ZutphenOntdek de Betoverende schoonheid van de IJssel met onze boottochten met opstapplaats in Zutphen. Laat je betoveren door de schilderachtige schoonheid van de rivier tijdens onze unieke boottocht over de IJssel. Stap in Zutphen (andere opstapplaatsen zijn in overleg mogelijk) aan boord en dompel jezelf onder in de rustgevende sfeer van deze prachtige rivier. Omgeven door adembenemende natuur en historische bezienswaardigheden.

Onze boottochten bieden een onvergetelijke ervaring voor zowel natuurliefhebbers als geschiedenisfanaten. Vaar langs pittoreske dorpjes en weelderige groene landschappen terwijl onze ervaren gids je alles vertelt over de rijke geschiedenis en de verborgen juweeltjes van de regio.

Motorschip De Elisa-Beth

Het motorschip De Elisa-beth is een zeewaardig schip dat dienst heeft gedaan als patrouille vaartuig bij de douane. Na aankoop hebben wij het schip door een werf geheel laten aanpassen voor het comfortabel rondvaren met gasten. Het schip beschikt over 2 motoren van elk ruim 200 pk en heeft een lengte van 17 meter. Het wordt regelmatig droog gelegd en verkeert dan ook in perfecte staat van onderhoud. Het schip biedt comfortabel plaats aan maximaal 12 gasten.

rondvaart zutphen, boottocht ijssel
Rondvaart zutphen, boottocht ijssel
Of je nu op zoek bent naar een ontspannen uitje met het gezin, een romantische date of een avontuurlijke verkenningstocht, onze boottochten zijn geschikt voor iedereen. Geniet van de frisse lucht, het kalme kabbelende water en de serene omgeving terwijl je de stress van het dagelijks leven achter je laat. Je kunt zelf wat hapjes en drankjes meenemen. In overleg kunnen wij ook alle zorgen uit handen nemen, aan jou de keus!

Reserveer vandaag nog een boottocht over de IJssel en laat je verrassen door de ongerepte schoonheid van deze betoverende rivier. Vergeet niet om je camera mee te nemen om al die onvergetelijke momenten vast te leggen!