Boottocht Zutphen

Boottocht Zutphen? Vanaf hier start uw boottocht op de IJssel

Op zoek naar informatie over boottocht Zutphen? Ons motorschip de Elisa-Beth start boottochten vanaf de IJsselkade in Zutphen. We varen van de kade in Zutphen naar de IJssel. De schipper is zeer goed bekend in het waterlandschap en kent alle mooie plekken van de omgeving. Wij hanteren een zeer eenvoudig, “no-nonsense” prijssysteem met vaste tarieven. Om voor u de prijs beheersbaar te houden bieden wij u de mogelijkheid uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Een koelkast is uiteraard aanwezig, zodat u heerlijk kunt genieten van een gekoeld drankje tijdens de boottocht.

In overleg kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.

Opstap haven boottocht Zutphen

Hieronder ziet treft u de opstapplaats aan in Zutphen. Mocht u vragen hebben over de opstapplaats? Of wilt u de boottocht vanuit een andere stad beginnen? Zoals Deventer, Doesburg of een andere plaats langs de IJssel? Laat ons dit gerust weten via e-mail of ons contactformulier. Motorboot de Elisa-beth en haar kapitein staan voor u klaar.

Boottocht Zutphen aanlig haven
Boottocht zutphen kaart opstap haven

 

Over onze boot de Elisa-Beth

Motorschip de Elisa-beth is een zeewaardig schip dat dienst heeft gedaan als patrouille vaartuig bij de douane. Na aankoop hebben wij het schip door een werf geheel laten aanpassen voor het comfortabel rondvaren met gasten. Het schip beschikt over 2 motoren van elk ruim 200 pk en heeft een lengte van 17 meter.

Het wordt regelmatig droog gelegd en verkeert dan ook in perfecte staat van onderhoud. Het schip biedt comfortabel plaats aan 12 gasten. Lees meer over onze boot.