Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor ons gastenboek

 
 
 
 
 
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
8 berichten.
Jaap Jaap schreef op mei 23, 2022 om 3:04 pm
We hebben gisteren een heeeeele mooie dag beleefd: niet alleen vanwege het weer maar juist ook van jullie gastvrijheid en vanwege jullie mooie Elisa- be(s)th !!!
Wouter Wouter schreef op juni 29, 2017 om 1:20 pm
Beste kapitein Loet en matroos Gerrie ! Wat hebben jullie ons afgelopen vrijdag een heerlijke dag bezorgd met onze oude dierbare vriendenclub ! We hebben genoten van de gezellige , gemoedelijke sfeer, van de lekkere lunch, de geweldige rondleiding in de prachtige stad Deventer en bovenal van de prachtige rivier de IJssel ! Jullie hebben ons in de watten gelegd ! Voor herhaling vatbaar ! Veel dank namens Wouter van Welsenes en zijn vrienden.
Els Els schreef op juni 26, 2017 om 7:06 pm
beste Loek en Gerrie, zondag 25 juni hebben we een tocht gemaakt met jullie en de Elisabeth. Het weer was matig,maar jullie enthousiasme des te warmer! We hebben genoten en willen jullie nogmaals bedanken voor de mooie tocht.
Jacobine Jacobine schreef op september 20, 2016 om 2:30 pm
Op 18 september hebben we de verjaardag van mijn moeder met onze familie op de Elisabeth gevierd. Het was een heel mooie dag met prachtig vaarweer. De Elisabeth is een fijn schip en Loet en Gerrie zorgen voor een leuke ontvangst en een ontspannen reis met allerlei wetenswaardigheden over het schip, de IJssel en wat daar op/langs te zien is. We hebben het enorm naar ons zin gehad! Dank en wie weet tot een volgende keer.
Bart&Borrie Bart&Borrie schreef op januari 10, 2016 om 7:39 pm
Beste Loet en Gerrie, Op zaterdag 9 januari hebben we echt een super middag gehad door met jullie én met jullie mooie en knusse motorschip over de IJssel te varen! We werden hartelijk ontvangen met koffie/thee en cake, waarna even later een perfect verzorgde lunch volgde. Inclusief heerlijke zelfgemaakte groentesoep! De glühwein tot besluit, maakte de winterse boottocht helemaal af! Wij hadden geen betere manier kunnen bedenken om onze huwelijksdag met kinderen en kleinkinderen te vieren. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!
Jan Veltkamp Jan Veltkamp schreef op mei 24, 2015 om 12:55 pm
Voor de tweede keer hebben wij als oud-klasgenoten van de examenklas 1956 van de Rijks HBS in Deventer onze reünie gehouden met een vaartocht met de Elisa-Beth. Het was wederom een prachtige ervaring met een zeer gastvrije lunch aan boord en ' s middags een rijk versierde borrel. Zeker voor herhaling vatbaar. Met hartelijke dank aan schipper Loet en zijn gastvrouw Gerrie!
Andre Kalkhoven Andre Kalkhoven schreef op mei 19, 2015 om 9:34 pm
De Website ziet er boven verwachting en goed en verzorgd en professioneel uit! Ook de foto,s komen goed over. Veel succes ! groeten van André en de technicus.', 2006-08-29 13:37:50
Admin Admin schreef op mei 19, 2015 om 9:23 pm
Heeft u een fijne dag op de rondvaart boot Elizabeth gehad? Hier kunt u terecht voor een bericht in ons gastenboek.